... ... ...
... ...
... ... ...

標題: 遲來的HP2133無機開箱+第十天的用戶心得
wayne (手機狂人)
版主

UID 3332
精華 2
積分 1397
帖子 1129
閱讀權限 100
註冊 2008-6-5
來自 Cellular Phone
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 rtpub 於 2008-6-13 10:44 發表

Vista 正一大食懶!大食兼做唔到o野!
同一config 下行XP 正好多好多...

CHING 講得無錯,不過根據hp2133guide.com到話可以改一d野黎令到vista行得好d。

我自己無試過,因為頂唔順佢既龜速所以好快就"升級"左xp。

有無ching 可以試下係轉xp之前試左再報告下呢?

頂部
UMPC
超級版主
微腦狂人

UID 5
精華 1
積分 4308
帖子 3917
閱讀權限 150
註冊 2007-8-14
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 wayne 於 2008-6-13 10:47 發表

CHING 講得無錯,不過根據hp2133guide.com到話可以改一d野黎令到vista行得好d。

我自己無試過,因為頂唔順佢既龜速所以好快就"升級"左xp。

有無ching 可以試下係轉xp之前試左再報告下呢?

如你唔介意給我們條 link, 當有網友見到時可以試下.
其中一位管理人員也有hp2133 的. 他有時間可以一試呢.

微腦狂熱份子

UMPCFever Twitter 啟動
頂部
版主

UID 3332
精華 2
積分 1397
帖子 1129
閱讀權限 100
註冊 2008-6-5
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 UMPC 於 2008-6-13 18:28 發表

如你唔介意給我們條 link, 當有網友見到時可以試下.
其中一位管理人員也有hp2133 的. 他有時間可以一試呢.

http://www.hp2133guide.com/mini-note-vista-optimization-guide/

就係呢到啦

頂部
curran
新手上路

UID 3262
精華 0
積分 19
帖子 19
閱讀權限 10
註冊 2008-6-2
狀態 離線
第十天的用户心得在哪里???没有发现

頂部
版主

UID 3332
精華 2
積分 1397
帖子 1129
閱讀權限 100
註冊 2008-6-5
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 curran 於 2008-7-4 10:00 發表
第十天的用户心得在哪里???没有发现

http://www.umpcfever.com/viewthr ... page%3D1&page=1 <- 這裡

頂部
X360
普通會員

UID 2906
精華 0
積分 171
帖子 141
閱讀權限 20
註冊 2008-5-18
狀態 離線
我帶了去旅行,好多日本人鐘意呢部机多過eeepc , 主要係外型同keyboard.

重問我邊度買 ...

頂部